okładka zastępcza

Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 2, Ćwiczenia obliczeniowe

Domian, Ewa, Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Witrowa-Rajchert, Dorota Redakcja.

Rok wydania: 2002.

Technologia żywności, Żywność technologia, Podręcznik, Podręczniki akademickie

dostępne:

2 z 2

Autor
Domian, Ewa
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Witrowa-Rajchert, Dorota Redakcja.
Tytuł
Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 2, Ćwiczenia obliczeniowe
ISBN
83-7244-324-6 (cz. 2 )
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2002.
Objętość
260, [2] s., [1] k. tabl. złoż. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664(075.8)
664 (075.8)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Żywność technologia
Podręcznik
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Cz. 1 poz. 11285/2002.
020
%a 8372443246
080
%a 664(075.8)
080
%a 664 (075.8)
245
%a Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. %n Cz. 2, %p Ćwiczenia obliczeniowe /
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2002.
300
%a 260, [2] s., [1] k. tabl. złoż. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
580
%a Cz. 1 poz. 11285/2002.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność %x technologia
655
%a Podręcznik
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Domian, Ewa
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
700
%a Witrowa-Rajchert, Dorota %e Redakcja.
920
%a 83-7244-324-6 (cz. 2 )

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 21991
Sygnatura: 21991
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 21992
Sygnatura: 21992
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane